Fil dels
Apunts
Comentaris

L’Ebresfera i Publicacions URV celebren la jornada a la Biblioteca Municipal de Roquetes el propvinent 31 d’agost

Publicacions URV i l’Ebresfera organitzen la presentació del darrer llibre de Daniel Closa, en motiu del Dia del Bloc 2007.

Blocs de ciència és un llibre nascut a rel del bloc de l’autor i hi trobem interpretacions científiques curioses, sorprenents o divertides a molts fets que ens envolten i als quals sovint no parem atenció, petits fragments de ciència que, com en un trencaclosques, van conformant el món que ens envolta.

La presentació es durà a terme a la Biblioteca Municipal de Roquetes a les 7 de la tarda el proper 31 d’agost. L’acte estarà presidit per la directora de la biblioteca, Begonya Ferré, i la presentació anirà a càrrec del blocaire Jordi Abad. En finalitzar l’acte se servirà un vi d’honor als assistents.

Hi sou tots convidats!!


Technorati Tags: , , , ,

4 Respostes a “Presentació del llibre Blocs de ciència de Daniel Closa en motiu del Dia del Bloc 2007”

  1. Palimp ha dit:

    ¡Gracias por la invitación!

    Me pasaré a saludar, porque ese mismo día está organizada una cena de la Sociedad para el Avance del Pensamiento Crítico. Pero como es más tarde, estaré en la presentación -aunque no en los vinitos.

    Un abrazo

  2. […] El blocaire i amic Jordi Abad, el mateix que dimarts publicava una entrevista sobre l’Ebresfera i que divendres de la setmana que ve vindrà a presentar el llibre de Daniel Closa i acompanyar-nos en el Dia del Bloc. […]

  3. […] cert, us espero a tots aquesta tarda a la Biblioteca de Roquetes, després soparet blocaire de […]

  4. […] tal com anunciàvem, a la Biblioteca Municipal de Roquetes vam gaudir de la presentació del llibre Blocs de […]

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType