Fil dels
Apunts
Comentaris

Nova secció Aprenent

Estreno una nova secció al bloc. Li he posat de nom Aprenent i aniré contant de forma didàctica el coses que he vaig aprenent amb les 2 plataformes blocaires que he treballat fins ara: Blogger i WordPress.

Vol ser també una forma d’agrair i contribuir amb les persones que m’ajuden i acompanyen, ja que cada bloc és una persona, els blocs formen part de la nostra identitat i les persones ens ajudem unes a les altres i aprenem només quan pensament, sentiment i voluntat es troben.

Technorati Tags: , , ,

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType