Fil dels
Apunts
Comentaris

Avui, un post amb una mica d’auto-bombo, perquè aquesta setmana he recollit quatre referències a Wikitravel i en voldria deixar constància abans que se m’oblidi.

El cap de setmana passat vam sortir al suplement Presència (moltes gràcies, Joan Barrios). Presència és un suplement creat pel diari El Punt i distribuït per divereses publicacions. Aquí tenim la pàgina escannejada: Primera part i Segona part.

D’altra banda, aquesta setmana Manel Zaera ens anunciava que s’està treballant en la compatibilitat de les llicències GFDL vs. Creative Commons. Molt bona notícia que explica molt bé amb l’exemple de Wikitravel. Recomano llegir l’article de Manel perquè està molt ben explicat.

També s’ha fixat en nosaltres una estudiant de la Universidad de Deusto de Bilbao que ha triat el tema dels Wikis dintre de l’assignatura Web 2.0 i Xarxes Socials (m’alegra molt veure aquesta mena d’assignatures a la Universitat, a veure si se’n pren exemple) i en parlava així el passat divendres:
Pero sin duda alguna, uno de los proyectos más interesantes en mi humilde opinión, es Wikitravel.”
Gracias, sharem. Tus palabras nos alientan.

I tal com havíem anunciat, divendres vaig participar en el Programa Mallorca en Xarxa, de la mà de Benjamí Villoslada per a la cadena Ona Mallorca per parlar de Wikitravel. Ha estat un veritable plaer poder xerrar amb Benjamí, des d’aquí li envio una forta aferrada. Si voleu escoltar el programa està disponible en línia o per descarregar, a la web de la ràdio.

Animeu-vos a participar amb les vostres aportacions, siguin moltes o poques, siguin textos o fotos, siguin llocs o samarretes Wikitravel 🙂 .

Technorati Tags: , , , ,


2 Respostes a “Notícies de Wikitravel”

  1. Jacme ha dit:

    a baixar lo programa!!!! 😀

  2. Benjamí ha dit:

    Moltes gràcies per la xerrada!

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType