Fil dels
Apunts
Comentaris

Que el bloc La Marfanta, de la mà de Gustau Moreno, és la font de referència de les nostres Terres, és un secret a crits que compartim tots els blocaires i lectors de les Terres de l’Ebre.

Recomanable sempre, m’ha impressionat especialment el seguiment que està fent de la Festa del Renaixement que aquests dies estem gaudint a Tortosa. Una festa que he anunciat al menú lateral d’aquest bloc tan bon punt ho vaig veure al de La Marfanta, tot sigui dit.

Vull recollir-ho en aquest modest bloc, per a tenir-ne constància i també compatir-ho amb tothom. Poso aquí l’enllaç als posts que ha publicat Gustau durant tot el mes i els aniré actualitzant en els propers dies:

Gràcies Gustau

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Hi ha més fotos al Gallery

Technorati Tags: , , ,

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType