Fil dels
Apunts
Comentaris

Actualitat

Empresaris de la Construcció

bloquegen carreteres

com a protesta contra el govern,

perquè aquest no els concedeix

ajuts per a les seves empreses.

Technorati Tags:

5 Respostes a “Actualitat”

 1. Little Devil ha dit:

  Veig que t’ha agradat l’email!

 2. anforsa ha dit:

  Sols mostrat-te el meu agraiment per mirar un dels meus blocs. No et conec. No sé si té trobat en cap comentari d’altres, d’allí jo avostumo agafar i posar-ho als que miro així sé quan editen i me’n recordo.pendré la signatura i et posaré. Quan tingui un ratet tornaré per llegir. Renovo les gràcies. Anton Fortuño Sas.

 3. […] Empresaris de la Construcció bloquegen carreteres com a protesta contra el govern, perquè aquest n…. No Comments Leave a Commenttrackback addressThere was an error with your comment, please try again. name (necessari)email (will not be published) (necessari)url […]

 4. latafanera.cat ha dit:

  Empresaris de la construcció bloquegen carreteres com a protesta contra el govern…

  Els constructors s’esquincen els vestits i ara tot són ais i uis. Però l’autora d’aquest blog fa la seva pròpia lectura d’aquest escenari de pidolaires enriquits….

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType