Fil dels
Apunts
Comentaris

Facebook iPhone App pretty lame
Creative Commons License photo credit: cote

Ernest Benach, la segona institució del país després del President de la Generalitat, és precisament una de les persones més habituals i actives a la xarxa i, en concret, al Facebook. És per això que ens parlarà de la seva presència a la xarxa a partir de la seva experiència personal, principalment sobre com fa servir eines com Facebook i com ho combina amb altres xarxes socials com Twitter i el seu bloc personal.

Un acte institucional de caràcter social i associatiu que Ernest Benach protagonitzarà a les Terres de l’Ebre, de la mà d’Atictes, associació pionera en la promoció, formació i difusió de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) al territori.

Dia: divendres 20 de febrer

Lloc: Consell Comarcal del Montsià, Sala Emili Vives

Municipi: Amposta

Horari:

19h45: Xerrada

21h00: networking amb copa de cava

Serà en el marc de les Nits a l’àtic, la tercera edició del cicle de conferències conjuntament organitzat amb la Universitat Rovira i Virgili (URV). Com els anteriors, els actes seran emesos en vídeo en directe per internet (AtictesTV), per Twitter i es podrà participar via xat. Més informació a www.atic2.cat.

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType