Fil dels
Apunts
Comentaris

Al maig, a la passada Sud Lan Party, vaig poder veure el Notebook de Quique i em vaig quedar bocabadada.

Així que dit i fet: m’he baixat el Ubuntu Netbook Remix, el tinc en un llapis i tot a punt per a poder portar el meu a la propera Ebre Lan Party a Alcanar!

Un any més és aquí la Ebre LAN Party, la party més gran de les Terres de l’Ebre.

L’associació sense ànim de lucre Atictes, juntament amb lo Casal Aixumara i l’ajuntament d’Alcanar, organitzen els dies 3, 4 i 5 de juliol la tercera edició de la Ebre LAN Party. Aquest esdeveniment reunirà al centre cívic d’Alcanar tant a afeccionats de la informàtica i les noves tecnologies, com a curiosos. Molts d’ells portaran els seus propis ordinadors, per tal de gaudir in situ de tres dies de competicions en xarxa, compartició de coneixements i grans dosis de contacte amb gent amb interessos comuns.

Al llarg dels tres dies tindran lloc tallers, concursos, xerrades i competicions al voltant de temes com el programari lliure, els videojocs, els codis bidimensionals, la robòtica, la fotografia i, fins i tot, el tunning.

L’accés a la party serà gratuït tant per a qui es vulgui instal·lar amb el seu ordinador com per qui només vingui a veure l’ambient o assistir a les activitats. Només es pagaran el càtering i el material dels tallers que així ho requereixin. Els únics que estaran obligats a inscriure’s i notificar la seva arribada i sortida de la party seran aquells que vinguin amb els seus ordinadors.

Tampoc caldrà assistir els 3 dies de manera continuada; cadascú pot decidir la combinació de dies i horaris que millor li sembli, així que no hi ha excuses per no venir.

Per saber més sobre la Ebre LAN Party es pot acudir al web oficial, http://ebrelanparty.cat, o bé a qualsevol dels nostres canals de comunicació: http://ebrelanparty.cat/contacte

Nota resum:

Qui?

Què?

  • Ebre LAN Party
    • Inscripció gratuïta per a accés amb ordinador, sense càtering.
    • Sense inscripció per a accés sense ordinador.

Quan?

  • 3, 4 i 5 de Juliol de 2009

On?

Més informació

EbreLanParty Alcanar2009 on PhotoPeach

1 Tweet

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType