Fil dels
Apunts
Comentaris

Què feu quan no funciona l’opció de donar-se de baixa de la subscripció?  Marcar com spam?

Fa uns dies vaig rebre un e-mail comercial de Rumbo. Com que no m’interessa, vaig mirar al final del correu, on hi ha l’opció per donar-se de baixa de la subscripció. Em sortia una opció molt clara, amb un enllaç que dèia “Cancelar suscripción” tal com veiem en aquesta figura:

Rumbo1

Sense dubtar-ho vaig fer clic a l’enllaç i em va portar a una pàgina on deia que m’havien enviat un e-mail amb instruccions per poder-me donar de baixa.

Rumbo2

Vaig anar a veure la bústia, però no hi havia res. Al cap d’un parell d’hores vaig revisar les carpetes de spam i paperera, però res. Han passat els dies i no he rebut cap correu.

Fins avui, que n’he rebut un: era un altre lliurament del “boletín” comercial. He tornat a fer el mateix, he fet clic a “cancelar suscripción”, m’ha sortit la pantalla dient que m’han enviat instruccions, però no he rebut cap correu enlloc.

Això no funciona. Sincerament, què feu en situacions com aquésta? No entenc per què compliquen tant les coses si saben que el botó “Marcar spam” de Gmail és tan senzill?

Veig que els de Rumbo en els butlletins aconsellen que els afegim al llistat de contactes, per por a ser considerats com spam. La veritat, no m’estranya gens que ho temin, tal com ho tenen muntat és el que poden esperar.

2 Respostes a “Què cal fer per cancel·lar la subscripció de Rumbo?”

 1. Manel ha dit:

  Jo algun cop he tingut un problema semblant i aleshores he enviat un correu a l’empresa, a l’adreça de contacte, exigint exercir el meu dret de cancel·lació de dades personals, tal com estableix la legislació sobre protecció de dades. Si no et fan cas, dirigeix-te a l’Agència de Protecció de Dades. Potser no et calgui arribar tan lluny.

  • Carme ha dit:

   Moltes gràcies pel consell, Manel. Em sembla molt assenyat i segurament serà el millor que es pot fer. Miraré de fer-ho com tu dius.

   Però no sé si la majoria de gent s’ho pensarà tant com fem natros, per això dubto que l’empresa s’ho hagi pensat bé, no crec que a mitjà-llarg termini els resulti bé.

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType