Fil dels
Apunts
Comentaris

Online Living Congress

CitilabDivendres passat vaig tenir l’oportunitat de visitar el Citilab de Cornellà. Va estar una visita molt interessant i he de donar les gràcies a totes les persones que ens van rebre per la seva hospitalitat i amabilitat, però sobretot a Isidor Fernández i Enric Sanabria de forma especial.

Vam veure totes les instal·lacions i els diferents usos que es donen als espais, la part audiovisual, les diferents activitats. Vam parlar del Cibercongrès de l’Observatori per a la Cibersocietat. El primer es va celebrar l’any 2002, dedicat al món acadèmic, com també el segon, del 2004. Però el tercer, al 2006, ja va ampliar la temàtica, fent-la més híbrida, incloent temes d’empresa i dirigida a l’internauta inquiet. També el IV Cibercongrès, que ja ha llançat el call for papers (fins 15 set.) sobre educació, cultura, política, economia, comunicació i ciència.

IV Congreso de la CiberSociedad 2009

Aviat ens vam trobar Josep Jordana, Joaquim Braulio, Rosa Rochet i jo mateixa parlant sobre el paper de les tecnologies en espais de baixa densitat demogràfica. Llocs on la demografia, l’espai i la localització creen necessitats específiques i el discurs dominant no connecta amb la problemàtica concreta. La tecnologia pot i ha de jugar un paper important en aquests espais, però caldrà trobar els punts de connexió adequats i la millor forma d’ajudar-nos mútuament. De ben segur que hi ha moltes solucions aplicades a territoris d’aquestes característiques que es podrien compartir, sempre tenint en compte les condicions particulars de cada cas.

Es pot participar en format text, vídeo, àudio o gràfic i hi ha temps fins al 15 de setembre.

1 Tweet

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType