Fil dels
Apunts
Comentaris

LaVeudelEbre-divendres-4-setembre-2009-pag15

Ho he vist a la pàgina 15 de La Veu de l’Ebre del 4 de setembre i surt la imatge que annexo, on es comenta que ha estat una cerimònia especial perquè es va realitzar en una pontona, una embarcació típica i tradicional del delta de l’Ebre.

Va ser una bona sorpresa perquè no en sabíem res ningú, s’ho van portar molt amagat i no ho sospitàvem ningú, però la veritat és que ens va encantar a tots: una cerimònia molt bonica, amb música molt adient i en un ambient molt familiar i agradable.

Va ser a la Casa de Fusta, al Restaurant de l’Estany, i després de la cerimònia vam sopar a la barraca tradicional, on vam estar molt a gust.

1 Tweet

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType