Fil dels
Apunts
Comentaris

Orgull Friki 2010

Com cada any, acudim a la cita més friki de tots els temps. Segons la convocatòria de Jaume al Basar, enguany va de sèries, pel que no puc deixar de portar aquí als cinc personatges que més em fan pixar de riure, els protagonistes de la sèrie The Big Bang Theory.

Que passeu un bon dia, amics, salut, frikisme i bon humor!

1 Tweet

Una resposta a “Orgull Friki 2010”

  1. […] dels participants al Dia de l’Orgull Friki 2010 • Meo quidem animo • BauenBlog • Carme Pla • Alego • El cau del plany i del dolor • Un que passava • Gocha Gocha • Lucrècia de […]

Deixa un comentari

Usuaris Twitter
Podeu comentar de forma habitual però també podeu utilitzar el compte Twitter amb el botó de sota. Si utilitzeu el compte Twitter el vostre nom portarà l'enllaç del vostre compte i es publicarà un tuit automàtic amb el comentari.

Additional comments powered by BackType